2011.04.01. |

A Magyar Fesztivál Szövetség konferenciája és évadnyitó rendes közgyűlése

2011.01.25. |

A Magyar Fesztivál Szövetség és a Népművészeti Egyesületek Szövetsége közreműködésével 2011. március 2-3-4-én Mezőkövesden tartja éves konferenciáját, melyre szeretettel meghívja Önt.
A meghívót és a jelentkezési lapot itt töltheti le.

2010.12.01. |

Újabb 26 magyarországi fesztivál kapott minősítést 2010. november 24-én a Magyar Fesztivál Szövetség Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program szakmai délutánján, ezáltal közel 100-ra emelkedett a minősített hazai fesztiválok száma. A nagyobb fesztiválok a Budapesti Tavaszi Fesztivál és a Sziget Fesztivál kivételével gyakorlatilag már mind megkapták a minősítést.

2010.11.26. |

26 fesztivál kapott oklevelet Százhalombattán, amit a Magyar Regisztrációs és Minősítési Program Szakmai Intéző Bizottsága osztott ki. A fesztiválok listáját itt töltheti le.

2010.05.19. |

A május 14-15 közötti konferencián sok izgalmas területet feszegettek, elemeztek a haza és nemzetközi előadók. Különösen érdekesek voltak a hazai fesztiválszervezők számára a nemzetközi - angol, francia, belga, olasz, szlovén és osztrák - példák, az ottani rövid és hosszútávú módszerek, hogyan próbálnak meg új közönségrétegeket bevonzani rendezvényeikre a külföldi kollégák. A konferencia anyaga videódokumentáció formájában hamarosan fel fog kerülni szövetségünk weboldalára. A fotók a konferenciáról...

2010.04.22. |

Elkészült a "NÖVELÉS vagy NEVELÉS" konferencia programja, rangos hazai és külföldi előadókkal. A konferencia és műhelymunka/workshop arra keresi a választ, hogy találhatnak a különböző rendezvények szervezői új közönséget rendezvényüknek. Gyakorlati példák, módszerek lesznek hallhatók neves fesztiválok szervezőitől! Kattints a bővebbenre!

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6721 Szeged Teleki utca 16.