Kiss Mónika és Bérczes László az Ördögkatlan két társigazgatója vehette át az Év Fesztiválszervezője díjat, melyet a Magyar Fesztivál Szövetség elnöke Márta István adott át a  XXVII.Turisztikai Évadnyitó Gálán a Kongresszusi Központban.

A Magyar Fesztivál Szövetség elnöksége minden év/évad végén összeül és megszavazza, hogy az adott évben kinek ítéli oda az Év Fesztiválszervezője díjat. Az elmúlt években többek között olyan szakmai nagyságok vehették át a kitüntetést, mint Gerendai Károly (sziget), Bódor Edit (Főnix), Stenczer Béla (POSZT), vagy Mészáros Zoltán (Veszprémfest).
2018 volt az első olyan év, hogy a Szövetség két embert nevezett meg, tette mindezt azért, mert az Ördögkatlan fesztivál 2008-as születése óta két névvel forrt össze, a két társigazgatóéval, Kiss Mónikával és Bérczes Lászlóéval.

A díjátadón Kiss Móni képviselte a fesztivált, ő vette át az oklevelet.

„A Magyar Fesztivál Szövetségnek már 220 tagja van. Szakmai szervezetünkben művészeti, közösségi,népművészeti és gasztrokulturális tagozatokba - előzetes regisztrációt követően - jelentkezhetnek minőségi fesztiválokat rendező szervezetek. Elnökségünkben gyakorló fesztiválalapítók, ill. -rendezők vesznek részt. A szakmai konferenciák mellett díjakat is adunk, amelyet elnökségünk szavazatai alapján kapják kollegáink. A februári "Az év fesztiválszervezője" (2018) mellett tavaszi közgyűlésünkön négy "Beke Pál Nívódíjat" is adunk az előző évben kért és kapott 20 minősített fesztivál közül. (Kis kerámia szobor: Lea kalappal)
Az Ördögkatlan 11 éves múlta, jelene és feltételezhető jövője, az értékrend melletti kiállása - a minőség csökönyös megtartása - Kiss Móninak és Bérczesnek köszönhető.” – mondta el Márta István a Szövetség elnöke.

Gratulálunk a két társigazgatónak és a fantasztikus, mértékadó fesztiválnak! További sok sikert kívánunk, Bérczes Lászlónak, pedig mihamarabbi gyógyulást! (Laci betegség miatt nem volt jelent személyesen a díjátadó gálán)

a, növelés, vagy, nevelés, konferencia, programja, sikerrel, lezajlott, nővelés, vagy, nevelés, konferencia, őriszentpéteren, minősített, fesztiválok, minősített, fesztiválok, folklórfesztiválok, magyarországi, szövetsége, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, évadzáró, konferenciája, magyar, fesztivál, szövetség, elnökének, márta, isrvánnak, sajtóközleménye, magyar, fesztivál, szövetség, címe, megváltozott, magyar, fesztivál, szövetség, székhelye, megváltozott, debrecen, program, rendezvény, kiállítás, koncert, bemutató, kultúra
TÉRKÉP:

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6721 Szeged Teleki utca 16.