A Turizmus KFT. által szervezett XXVI. Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadás keretén belül - a Magyar Fesztivál Szövetség elnökségének döntése alapján - „Az év fesztiválszervezője” díját Gerendai Károly kapta.

2017-ben 25 éves lett a Gerendai Károly alapította Sziget Fesztivál.
A European Festival Awardson a Sziget nyerte el a legjobb zenei felhozatal, a VOLT a legjobb közepes méretű fesztivál díját, s 2017 elején a fellépők kedvencének járó díjat is a Sziget kapta.
A Gerendai által is jegyzett VOLT, a Balaton Sound, a Sziget, a B.my.Lake és a Strand, a  Gyereksziget fesztiválok mellett a régió egyik jelentős  gasztroeseménye lett a Gourmet Fesztivál is.

2017-ben így nyilatkozott: . „Ez lesz a 25. Sziget, amelyet a csapattal, közösen építettünk fel. A mennyiségi növekedés határait már elértük, ezért a napi operatív munkát rájuk hagyhatom, nekem marad a stratégia és az új piaci lehetőségek kiaknázása, ami nekem is kihívást jelent még. Ráadásul azáltal, hogy idén egy nemzetközi befektető partner társult a Szigethez, komoly lehetőségek nyíltak a régóta tervezgetett nemzetközi terjeszkedés terén is.”

(Forrás és fotó: Turizmus KFT. „Top 50” kiadvány)

a, növelés, vagy, nevelés, konferencia, programja, sikerrel, lezajlott, nővelés, vagy, nevelés, konferencia, őriszentpéteren, minősített, fesztiválok, minősített, fesztiválok, folklórfesztiválok, magyarországi, szövetsége, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, évadzáró, konferenciája, magyar, fesztivál, szövetség, elnökének, márta, isrvánnak, sajtóközleménye, magyar, fesztivál, szövetség, címe, megváltozott, magyar, fesztivál, szövetség, székhelye, megváltozott, debrecen, program, rendezvény, kiállítás, koncert, bemutató, kultúra
TÉRKÉP:

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6721 Szeged Teleki utca 16.