Szövetségünk tagja csak olyan nonprofit szervezet, gazdasági társaság, költségvetési intézmény, , vagy akár magánszemély lehet, aki/amely saját fesztivált, vagy fesztiválokat szervez és fesztiválját a Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési programban, a www.fesztivalregisztracio.hu felületen regisztrálta.
(Figyelem: ez nem azonos az NKA regisztrációval!)

Tagságát kérheti a fenti feltételeknek megfelelő fesztivál szervezője, tagfelvételi kérelmének (tagfelvételi kérelem nyomtatványa itt) e-mailben (beküldési cím: fesztivalszovetseg@fesztivalszovetseg.hu ) történő megküldésével, amennyiben a Magyar Fesztivál Szövetség alapszabályával (megtalálható itt) egyetért.

A tagfelvételi kérelmet minden esetben a Magyar Fesztivál Szövetség elnöksége, a fenti kritériumoknak való megfelelés és szakmai, minőségi elvek alapján bírálja el.

Első lépés a regisztráció:
A Regisztráció elvégezhető a legutóbb lezajlott fesztivál adataival a www.fesztivalregisztracio.hu oldalon a regisztrációs díj átutalása után!
•    Az újonnan regisztráló fesztiválok regisztrációs díja 8.000,- Ft + áfa.
•    Az évente szükséges megújítás díja 5.000,- Ft + áfa.
(A Magyar Fesztivál Szövetség tagjainak a regisztrálás és a megújítás is díjtalan!)

További információk, átutalási tudnivalók itt érthetőek el.

A regisztráció eredményéről a jelentkező e-mailben kap értesítést.

Második lépés a felvételi kérelem:
A felvétel kérelmezéséhez a Szövetségünk elnökségéhez e-mailben (fesztivalszovetseg@fesztivalszovetseg.hu) kell eljuttatni a kitöltött tagfelvételi űrlapot.
Ehhez csatolni kell Szövetségünk két rendes tagjának ajánlását is.

A felvételről az MFSZ elnökség – havi rendszeres összejövetele alkalmával - szavazás útján dönt. Az elnökség első sorban az adott fesztivál egyediségét és minőségét preferálja. Éves tagdíj: 30 000,- Ft + áfa, melyet a felvételi határozat megérkezése után, számla ellenében kell megfizetni.

Információk, valamit a tagfelvételi űrlap itt érhetőek el.

a, növelés, vagy, nevelés, konferencia, programja, sikerrel, lezajlott, nővelés, vagy, nevelés, konferencia, őriszentpéteren, minősített, fesztiválok, minősített, fesztiválok, folklórfesztiválok, magyarországi, szövetsége, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, évadzáró, konferenciája, magyar, fesztivál, szövetség, elnökének, márta, isrvánnak, sajtóközleménye, magyar, fesztivál, szövetség, címe, megváltozott, magyar, fesztivál, szövetség, székhelye, megváltozott, debrecen, program, rendezvény, kiállítás, koncert, bemutató, kultúra
TÉRKÉP:

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6721 Szeged Teleki utca 16.