Rövid levélféle Gerendai Károlynak

Kedves Karcsi,
őszinte gratula a tisztes jubileumi évért és a Pro Turizmus díjért mind a magam, mind a Magyar Fesztivál Szövetség nevében.
A múlt században voltunk úgy egy páran, hogy - furcsa álmok megvalósításával – létrehoztunk, megteremtettünk apróbb, nagyobb szigeteket különös helyeken az őrültnek tűnő „megszállottak” szabadságával.
Te (és Müller Péter) a lehetetlent kísértettétek a sokak számára butaságnak tekintett ötlet csökönyös megvalósításával, és nem utolsósorban emberpróbáló kockázat vállalásával.
Aztán az álom életre kelt. A folyamatos kulturális „útonlevés” sok barátot kapcsolt a vállaláshoz, a „szigetvilág” egyre színesebb, dinamikusabb lett, a drukkerek mellett megjelentek persze az ellendrukkerek is.
De a „szigetérzés” megállíthatatlanná - trenddé és szlogenné is -  vált.
A kezdeti ötletből nem akármilyen valóság lett! Unikális és multikulturális ügy, prosperáló üzleti vállalkozás, tankönyvanyag, szakdolgozat. Az Óperencián túl is híres fesztivál.
Persze a 25 év mégiscsak egy emberöltő, negyed század, tehát most egy újabb felvonás kezdődik majd. A „játék” tovább pörög, forog. Hozzáteszem: Veled …és mindenki örömére.

Ps.

Ezúton is köszönöm, hogy 30 igazgató/főszervező kollégánknak és barátunknak nyáron be- és megmutattad a fesztivált.

Üdv: Márta István

2017-10-20

a, növelés, vagy, nevelés, konferencia, programja, sikerrel, lezajlott, nővelés, vagy, nevelés, konferencia, őriszentpéteren, minősített, fesztiválok, minősített, fesztiválok, folklórfesztiválok, magyarországi, szövetsége, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, évadzáró, konferenciája, magyar, fesztivál, szövetség, elnökének, márta, isrvánnak, sajtóközleménye, magyar, fesztivál, szövetség, címe, megváltozott, magyar, fesztivál, szövetség, székhelye, megváltozott, debrecen, program, rendezvény, kiállítás, koncert, bemutató, kultúra
TÉRKÉP:

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6721 Szeged Teleki utca 16.