A Magyar Fesztivál Szövetség, az NKA pályázat kapcsán megnövekedett tagfelvételi kérelem gördülékeny elbírálása érdekében 2017. március 30-án rendkívüli elnökségi ülést tart.

Kérjük azokat a fesztiválszervezőket, akik a pályázat miatt szeretnék kérni felvételüket a szövetségbe, legkésőbb március 29-ig tegyenek eleget a tagfelvétellel kapcsolatos feladatoknak (regisztráció a fesztivalregisztracio.hu oldalon, tagfelvételi kérelem kitöltése és beküldése, két ajánló írásos nyilatkozatának melléklésével).

Mivel a Magyar Fesztivál Szövetség alapszabálya szerint a tagfelvétel a fenti dokumentumok megküldése után, elnökségi ülésen történik, a Magyar Fesztivál szövetségnek a március 30-i ülés után nem áll módjában további jelentkezők tagfelvételi kérelmét, az NKA pályázat beadási határidejéig elbírálni.

a, növelés, vagy, nevelés, konferencia, programja, sikerrel, lezajlott, nővelés, vagy, nevelés, konferencia, őriszentpéteren, minősített, fesztiválok, minősített, fesztiválok, folklórfesztiválok, magyarországi, szövetsége, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, évadzáró, konferenciája, magyar, fesztivál, szövetség, elnökének, márta, isrvánnak, sajtóközleménye, magyar, fesztivál, szövetség, címe, megváltozott, magyar, fesztivál, szövetség, székhelye, megváltozott, debrecen, program, rendezvény, kiállítás, koncert, bemutató, kultúra
TÉRKÉP:

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6721 Szeged Teleki utca 16.