| A mai napon, eddig 2081 megnyitás volt az oldalon.
Kedves Kollegánk/Barátunk!

A héten megjelent az NKA Kulturális Fesztiválok Kollégium két pályázati kiírása! A kiírás szövege szerint azok a fesztiválok pályázhatnak, amelyek igazoltan tagjai valamely hazai, vagy nemzetközi szakmai szervezetnek. A következő szervezeteket nevesíti a kiírás:

• Folklórfesztiválok Magyarországi Szövetsége CIOFF,
  • Független Előadó-művészeti Szövetség
  • Magyar Fesztivál Szövetség,
  • Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége,
  • Magyar Színházi Társaság,
  • Magyar Zenei Tanács,
  • Szabadtéri Színházak Szövetsége,
  • Teátrumi Társaság,
  • Független Előadó-művészeti Szövetség,
  • CIOFF (The International Council of Organizations of Folklore Festivals and Folk Art – Nemzetközi Néptáncfesztivált Szervezők Világszövetsége),
  • EFA (European Festival Association – Európai Fesztivál Szövetség),
  • ETU (European Theatre Union),
  • IETM Informal European Theatre Meeting – Európai Informális Színházi Találkozó (újnéven: International Network for Contemporary Performing Arts),
  • IFEA (International Festivals & Events Association – Fesztiválok és Rendezvények Nemzetközi Szövetsége

A Magyar Fesztivál Szövetség esetében a felvétel feltételei az alábbiak.

Szövetségünk tagja csak olyan cég, költségvetési intézmény, vagy akár magánszemély lehet, aki/amely saját fesztivált szervez. A fesztivált a Magyar Fesztivál Regisztrációs- és Minősítési Programban regisztrálni kell. Amennyiben a regisztrálás és a jelentkező írásos kérelme elfogadásra került, ,ill. a tagfelvételt kérelmező egyetért Szövetségünk Alapszabályával úgy – a díjak rendezését követően - a jelentkező az MFSZ tagjává válik.

Első lépés:
A Regisztráció elvégezhető a legutóbb lezajlott fesztivál adataival a  www.fesztivalregisztracio.hu oldalon a regisztrációs díj átutalása után!
Az újonnan regisztráló fesztiválok regisztrációs díja 8.000 Ft.
Az évente szükséges megújítás díja 5.000 Ft.
A Magyar Fesztivál Szövetség tagjainak a regisztrálás és a megújítás is díjtalan!

További információk, átutalási tudnivalók itt érthetőek el.

A regisztráció eredményéről e-mailben kap értesítést a jelentkező.

Második lépés:
A felvétel kérelmezéséhez a Szövetségünk elnökségéhez e-mailben kell eljuttatni a kitöltött tagfelvételi űrlapot. Ehhez csatolni kell  és Szövetségünk két rendes tagjának ajánlását is. (fesztivalszovetseg@fesztivalszovetseg.hu)

A felvételről az MFSZ elnökség – havi rendszres összejövetele alkalmával - szavazás útján dönt. Az elnökség első sorban  az adott fesztivál  minőségét  és egyediségét preferálja.  Az NKA miatti szoros időintervallum miatt a grémium rendkívüli ülést is tart majd a pályázati határidő lejárta előtt.
Éves tagdíj: 30 000 Ft, melyet a felvételi határozat megérkezése után, számla ellenében kell fizetni.

Információk, valamit a tagfelvételi űrlap itt érhetőek el.

Üdvözlettel,
Magyar Fesztivál Szövetség elnöksége és munkatársai

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:
tagfelvetel_minta_2.doc 2017.03.02. 27,5 KB

a, növelés, vagy, nevelés, konferencia, programja, sikerrel, lezajlott, nővelés, vagy, nevelés, konferencia, őriszentpéteren, minősített, fesztiválok, minősített, fesztiválok, folklórfesztiválok, magyarországi, szövetsége, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, évadzáró, konferenciája, magyar, fesztivál, szövetség, elnökének, márta, isrvánnak, sajtóközleménye, magyar, fesztivál, szövetség, címe, megváltozott, magyar, fesztivál, szövetség, székhelye, megváltozott, debrecen, program, rendezvény, kiállítás, koncert, bemutató, kultúra
TÉRKÉP:

Levelezési cím: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6722 Szeged, Jósika u. 2.