A Magyar Fesztivál Szövetség, mint az EFFE pályázat hazai bonyolítója (EFFE Hub), örömmel adja közre, hogy az idei pályázaton több hazai fesztivál méretteti meg magát, mint a 2015-2016-os időszakban.

A trend pozitív, mert egyfelől mutatja, egyre gazdagodik a hazai fesztiválélet, másrészt rávilágít arra trendre, miszerint egyre több olyan szervező van hazánkban, akik magas színvonalú munkájuknak köszönhetően immár a nemzetközi porondon is megmutatják magukat.

A pályázatok további sorsát a hazai, majd pedig a nemzetközi zsűri fogja eldönteni az alábbi időbeosztás szerint:
Február a beérkezett pályázatok feldolgozásáról, összesítéséről szól, a formai követelmények ellenőrzésről, a befogadásról. Az érvényes pályázatok március elején kerülnek a magyarországi zsűri asztalára, nekik egy hónap áll rendelkezésükre, hogy elbírálják azokat és megtegyék javaslataikat az EFFE nemzetközi döntnökeinek. Az európai zsűrinek további egy hónap áll rendelkezésére, hogy a javaslatok alapján kiválasszák azon fesztiválokat, melyeknek a kiváló európai fesztivál minősítést (EFFELabel) odaítélik.
A minősített fesztiválok a névsora májusi EFFE kongresszuson kerül nyilvánosságra, amely találkozónak a wiesbadeni Rheingau Musik Festival ad otthont május 3. és 5. között.

Köszönjük mindenkinek az aktív részvételt a programban, nagyon sok sikert kívánunk a megmérettetésben! Idén nagyjából 36 magyar fesztiválért izgulhatunk. A létszám még csak részeredményként kezelendő, mert az EFFE központi rendszere a nagy számú utolsó pillanatos jelentkező okán még nem mindet tudott feldolgozni. Természetesen amint megkaptuk a hivatalos tájékoztatás a végleges jelentkezési létszámról, közzé tesszük.

a, növelés, vagy, nevelés, konferencia, programja, sikerrel, lezajlott, nővelés, vagy, nevelés, konferencia, őriszentpéteren, minősített, fesztiválok, minősített, fesztiválok, folklórfesztiválok, magyarországi, szövetsége, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, évadzáró, konferenciája, magyar, fesztivál, szövetség, elnökének, márta, isrvánnak, sajtóközleménye, magyar, fesztivál, szövetség, címe, megváltozott, magyar, fesztivál, szövetség, székhelye, megváltozott, debrecen, program, rendezvény, kiállítás, koncert, bemutató, kultúra
TÉRKÉP:

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6721 Szeged Teleki utca 16.