A Magyar Fesztivál Szövetség, mint lokális csomópont (EFFE Hub) segíti idén is az Európai Fesztiválok Szövetségének fesztiválminősítési programját (EFFE).

Azon fesztiválok számára, akinek már ismerős a folyamat ők a http://www.effe.eu/welcome-professional-community-effe
oldalon bejelentkezés után fel is tölthetik az aktuális adataikat.

Cikkünk alján találják a az effe segédanyagait. A Magyar Fesztivál Szövetség is folyamatosan segíti a folyamatot. Kövessék oldalunkat, ide töltünk fel minden releváns információt!

A pályázatok beadási határideje 2017. február 17.

A jelentkezés elektronikusan zajlik, a késedelmet nem tudja elfogadni a rendszer! Mindenkit kérünk, hogy erre legyen figyelemmel!

további információk:

Bogdán Gábor

effe@fesztivalszovetseg.hu

www.effe.eu

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:
Application_instructions_labels.pdf 2017.02.06. 1025,792 KB
Application_instructions_notregistered_0.pdf 2017.02.06. 1395,221 KB
Application_instructions_registered_0.pdf 2017.02.06. 1106,952 KB

a, növelés, vagy, nevelés, konferencia, programja, sikerrel, lezajlott, nővelés, vagy, nevelés, konferencia, őriszentpéteren, minősített, fesztiválok, minősített, fesztiválok, folklórfesztiválok, magyarországi, szövetsége, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, magyar, fesztivál, szövetség, közgyűlése, évadzáró, konferenciája, magyar, fesztivál, szövetség, elnökének, márta, isrvánnak, sajtóközleménye, magyar, fesztivál, szövetség, címe, megváltozott, magyar, fesztivál, szövetség, székhelye, megváltozott, debrecen, program, rendezvény, kiállítás, koncert, bemutató, kultúra
TÉRKÉP:

Levelezési cím: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6722 Szeged, Jósika u. 2.