A Turizmus KFT. által szervezett XXVI. Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadás keretén belül - a Magyar Fesztivál Szövetség elnökségének döntése alapján - „Az év fesztiválszervezője” díját Gerendai Károly kapta.

2017-ben 25 éves lett a Gerendai Károly alapította Sziget Fesztivál.
A European Festival Awardson a Sziget nyerte el a legjobb zenei felhozatal, a VOLT a legjobb közepes méretű fesztivál díját, s 2017 elején a fellépők kedvencének járó díjat is a Sziget kapta.
A Gerendai által is jegyzett VOLT, a Balaton Sound, a Sziget, a B.my.Lake és a Strand, a  Gyereksziget fesztiválok mellett a régió egyik jelentős  gasztroeseménye lett a Gourmet Fesztivál is.

2017-ben így nyilatkozott: . „Ez lesz a 25. Sziget, amelyet a csapattal, közösen építettünk fel. A mennyiségi növekedés határait már elértük, ezért a napi operatív munkát rájuk hagyhatom, nekem marad a stratégia és az új piaci lehetőségek kiaknázása, ami nekem is kihívást jelent még. Ráadásul azáltal, hogy idén egy nemzetközi befektető partner társult a Szigethez, komoly lehetőségek nyíltak a régóta tervezgetett nemzetközi terjeszkedés terén is.”

(Forrás és fotó: Turizmus KFT. „Top 50” kiadvány)

2017 Gerendai Károly, Budapest, rendezvények debrecen, programok debrecen, debrecen kiállítások, debrecen színház, moziműsor debrecen, családi programok debrecen, aktuális programok debrecen, hétvégi programok debrecen
TÉRKÉP:

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6721 Szeged Teleki utca 16.