| A mai napon, eddig 1983 megnyitás volt az oldalon.
A Magyar Fesztivál Szövetség díjazottja a 2016-os év fesztiválszervezője: Bódor Edit

Bódor Edit végigjárta a fesztiválszervezés ranglétráját. Volt népművelő, kulturális menedzser, szervezési osztályvezető és rendezvényigazgató. 2012-től a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft., Debrecen meghatározó rendezvényszervező cégének ügyvezető igazgatója.
Edit vezetésével a CSAPAT - igen, bátran írhatom nagybetűvel - Debrecen állami és városi ünnepségeinek megszervezése mellett számos meghatározó fesztivált szervez. Ők üzemeltetik a Kölcsey Központot - ahol számos konferenciát, színházi előadást és koncertet szerveznek -, az Apolló Mozit és a Nagyerdei Szabadtéri Színpadot is.
A Debreceni Virágkarnevál, a Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny és Folklórfesztivál nem csak a régió, hanem a hazai és nemzetközi fesztiválvilág meghatározó rendezvénye.
A Cseh Sörünnep, a Tavaszi és Őszi Kulturális Fesztivál, a Debreceni Bor- és Jazznapok, a Debreceni Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál a magyar fesztiválpaletta egyedi és meghatározó eseményei.

2016-ban a Debreceni Virágkarnevál, a Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny és Folklórfesztivál valamint a Debreceni Bor- és Jazznapok a Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Programban kiváló minősítést kapott.
A Magyar Fesztivál Szövetség a Főnix Rendezvényszervező Kft-ben végzett magas színvonalú munkájáért Bódor Editnek az „Év fesztivál szervezője” díjat adományozta, melyet a XXV. Turisztikai Évadnyitón vett át az igazgató asszony.

Szeged-Debrecen, 2017. február 1.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:
BE_CV.pdf 2017.02.03. 267,187 KB

2016 - Bódor Edit, Budapest, rendezvények debrecen, programok debrecen, debrecen kiállítások, debrecen színház, moziműsor debrecen, családi programok debrecen, aktuális programok debrecen, hétvégi programok debrecen
TÉRKÉP:

Levelezési cím: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6722 Szeged, Jósika u. 2.