| A mai napon, eddig 2066 megnyitás volt az oldalon.
A Magyar Fesztivál Szövetség elnöksége az Év fesztiválszervezője díját 2014-ben Mészáros Zoltánnak ítélte. A díj átadására 2015. február 1-én a Turizmus Évadnyitó Gálán került sor.

Mészáros Zoltán a VeszprémFest alapító-igazgatója. A 12 éves fesztivállal célja, hogy azt egy évtizeden belül nemzetközileg jegyzett rendezvényként ismerje az európai közönség is. A jazz, a komolyzene, opera, világzene és a minőségi pop-zenének helyet adó minőségi fesztivál főhelyszíne a veszprémi vár történelmi főtere, a Szentháromság tér. A fesztiválon 2004 óta fellépő nemzetközi művészek több mint 110 Grammy-díjat  hoztak” eddig Veszprémbe. Mészáros önálló koncertszervezőként is dolgozik, többek között Paco De Lucia, Gary Moore, vagy Richard Bona hazai ügynökeként szervezett és szervez koncerteket.2006-2013. között Snétberger Ferenc managere, 2011-től a Snétberger Zenei Tehetség Központ társ-alapítója és manager-igazgatója.
Gratulálunk Zoltán sikeres munkájához!

2014 Mészáros Zoltán, rendezvények debrecen, programok debrecen, debrecen kiállítások, debrecen színház, moziműsor debrecen, családi programok debrecen, aktuális programok debrecen, hétvégi programok debrecen

Levelezési cím: 1056 Budapest, Váci utca 78-80.

6722 Szeged, Jósika u. 2.